woensdag 10 juli 2013

Margrietje/Marguerite

Het Margrietje van Mieke Stender. Dit is de derde keer dat ik er een heb gemaakt. Alle drie de keren heb ik het pakje anders gemaakt. Op de een of andere manier past het eigenlijke patroon niet lekker. Het verbaasde me ook dat er geen bloem in het patroon zit dus die heb ik er nu ook maar bij verzonnen.

The Marguerite from Mieke Stender. This is the third time I made this dolly. All three times I made the outfit differently. It seems that the actual pattern does not really fit well. It also surprised me that there is no pattern of the flower itself in the book, so I made it myself.


5 opmerkingen:

 1. Mooi geworden en de bloem ook. Ik vind het jasje ook altijd een beetje te strak zitten bij de popjes van Mieke Stender. Fijne vakantie.
  Groet Caroline

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een liefje is het geworden! Mooi met dat bloempje erbij. Ja, de jasjes vind ik ook altijd wat aan de strakke kant. Ik vind je strooien hoedje ook zoooo lief! Lieve groetjes, Barbara

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Tjee dat probleempje had ik ook . ik vond het ook niet allemaal perfect zitten, het hoedje kon ik ook niet vinden ik heb er een mutsje bij gemaakt. Ga het de komende week op mijn blog zetten.
  Maar die van jou is een regelrechte knapperd :)
  Groetjes Albèrtje

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een poepie!!!!!!
  groeten Wieke

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het leuk als je hier reageert!