maandag 1 juli 2013

Een gastoproep

 Ik kreeg het volgende verzoek en wil er aan meewerken, misschien een van jullie ook wel:Mijn moeder wordt over een paar weken 90 jaar. Mijn moeder breit al 35 jaar dekentjes voor arme landen. Nu is mijn zus in het geheim een actie gestart om mijn moeder eens te verrassen met een deken voor haarzelf! We hopen dat van alle kanten mensen een gebreid lapje(s) sturen, en die gaan wij dan als een deken in elkaar zetten. Misschien dat u zelf, of iemand anders wil meebreien en het misschien op facebook wil zetten…Wij zouden er zo blij mee zijn! 
De lapjes zouden voor 1 augustus binnen moeten zijn, 18 augustus is moeder jarig en moet de deken in elkaar genaaid zijn.
Het gaat om een lapje van 10 bij 10 cm gebreid met breinaalden nr. 3 en 20 steken erop zetten, dat is al 10 cm breed. Lapjes mogen gestuurd naar: 
Marjan Brandenburg, 
Tienbunder 19, 
4823 BN Breda.
Het mag ook gehaakt of een leuk stoffen lapje van 10 bij 10 cm zijn. Hopelijk zijn er bij u mensen die enthousiast zijn.
We zouden het leuk vinden als u een foto (al breiend?) mee zou willen sturen zodat mijn moeder een idee heeft van wie er aan de deken heeft meegewerkt. 

Met vriendelijke groet
Marjan Brandenburg

1 opmerking:

  1. Wat een geweldig leuk idee. Het is dat ik (nog) niet kan breien, maar ik hoop dat er veel mensen mee gaan doen!

    BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het leuk als je hier reageert!