woensdag 14 december 2011

Mijn handwerkgroepje...

Vandaag kwamen mijn kleine cursistjes weer langs. Deze 1,5 cm lange Jezuskindjes stonden vanochtend voor hen klaar. Die hoefden ze dus niet zelf te priegelen.


En dit gingen we maken:


In de pauze speelde ik een verhaaltje uit: "Nog een keer" van Hennie de Gans Wiggermans over een schaapje dat van de kudde wegraakt en uiteindelijk in de stal bij het Jezuskindje terechtkomt:
En dit was het resultaat van de kinderen. Eindelijk lukte het me eens om alles aan het einde van de middag op de foto te zetten:


En dit kregen de dames en heer mee naar huis, een kerstwensje aan een koekjesengeltje (ze lijken zelfgebakken, maar "Sssst, ze zijn gewoon van Albert Heijn"):


7 opmerkingen:

 1. Wat een ontzettend lief kerststalletje ! En die kerstkindjes, ooh wat een schatjes.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dit is werkelijk prachtig! Ik ben er helemaal stil van...

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat ziet er leuk, schattig, lief en en ...ik ben een beetje sprakeloos. Severine wat ziet dit er leuk uit. Precies zoals het hoort te zijn. Eenvoudig, maar wel met de goede gedachte erachter.
  Groetjes Rianne.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een super mooie kerstgroepjes zijn het geworden. Wat leuk zeg.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Severine, het is weer té lief! Waar haal je deze ideetjes vandaan? Of verzin je alles zelf? Ongelooflijk, ik ben een beetje jaloers ... Lieve groetjes, Barbara

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik sluit me aan bij al het bovenstaande. Super leuk gedaan! Groetjes Silvia

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik had nu eens even rustig de tijd om jouw site te bekijken. Wat maak je mooie dingen. Zo divers, je bent ontzettend creatief. De kerststal ziet er ook geweldig uit.

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het leuk als je hier reageert!