zondag 18 december 2011

Adventkastje...

Lieve collegabloggers/handwerkers,

Geweldig bedankt voor alle leuke reacties de afgelopen tijd!!! Wat is het toch leuk dat het tegenwoordig mogelijk is om op deze manier dingen te delen met zoveel mensen. Mensen met wie je blijkbaar iets gemeen hebt en die je niet dagelijks tegenkomt. Super!

Een aantal van jullie vroegen me naar de patroontjes van deze kleine maaksels. Ik heb inmiddels veel patronen verzameld. En daar varieer vrolijk op los. Vooral de boekjes van Elke Susannah Freed vind ik erg handig. Bij dit soort kleine eenvoudige dingen is het ook makkelijk om zelf iets te tekenen. 

Hier zijn de laatste vijf laatjes uit het Dierenrijk:


Een hangend popje met een schelpje in de handen.


Een bijtje van bijenwas.


Een mooi veertje.


Een engeltje van schapenwol.


Een leren vetertje met een mooie kraal als armbandje.
Tja, nu wordt het best moeilijk. Morgen begint het Mensenrijk..........????????

4 opmerkingen:

 1. Je maakt niet alleen leuke, lieve kleine cadeautjes maar je maakt er ook prachtige foto´s van!! Succes met de laatste laatjes voor het mensenrijk ik ben benieuwd naar de foto´s.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dank je wel dat je dit allemaal met ons wilt delen. Er gaat een wereld voor me open zo veel leuke kleine dingen heb ik al voorbij zien komen met een mooi verhaal erbij.
  Groetjes Rianne.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Elke Susannah freed25 december 2011 om 21:38

  Heel leuk severine om je prachtige knutsels te zien ...en erg leuk dat mijn boekjes je kunnen inspireren tot je eigen creaties....nog een Hele vijne kerst en gelluckig nieuw jaar voor jou en je familie XXX Elke Susannah

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het leuk als je hier reageert!