maandag 24 januari 2011

Sé op t.v.! De uitzending

Get Microsoft Silverlight Bekijk de video in andere formaten.
Ik heb een hele leuke ochtend gehad in Hilversum met hele aardige mensen! Ik vond het leuk om eens mee te maken. Inmiddels heb ik een uitgebreide uitleg met foto's van het wortelkindje naar KoffieMax gemaild en ook dat staat nu op hun site. Daar zijn ook foto's te zien van de uitzending.

5 opmerkingen:

 1. Wauw, geweldig! Wat een enig interview en wat vertel je het allemaal goed! Mooie poppen heb je meegenomen de studio in. Echt goede reclame voor onze poppenhobby, hoor! Lieve groetjes, Barbara

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Lieve Poppenmoeder, wat leuk dat je het interview op jouw blogspot hebt gekregen; je bent dus duidelijk handiger dan jouw vader!
  groetjes!!!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh wat leuk om te zien en idd je verteld het goed. Ik miste de uitzending, had het op willen nemen, helemaal vergeten, fijn om het hier toch even te kunnen zien.

  Groetjes
  Gracia

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hallo Severine, Ik volg je al een tijdje, maar wat leuk dat je met "onze" hobby op t.v bent geweest echt leuk om te zien. Gelijk maar even van de gelegenheid gebruik maken om je te vertellen dat je erg leuke popjes maakt.
  Vind je het goed dat ik je toevoeg als volger??
  Groetjes Rianne.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Lieve Severine,

  Je hebt het prima gedaan ik ben trots dat je mijn zus bent.
  T.V debuut gehad ,nu nog een winkeltje.
  groetjes Ariane

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het leuk als je hier reageert!