zaterdag 29 januari 2011

Anne haar heksenfeest!

Wat hebben we genoten! Wat is het heerlijk om voor een dag een heks te zijn. Heksenpuisten eten, kikkerpies, drakenbloedsap of gemalen sprinkhanensap drinken. En natuurlijk daarbij wat wrattenkruid, niesgras of knalpeulen. Bezemstelenrace, kikkerhappen, spinnenrace, door een enorm spinnenweb spinnen zoeken, toveringredienten ruiken en voelen in het donker en dansen op hele heksige muziek! Het was allemaal heel spannend!
En gelukkig heb ik het gered om het tafelspel te spelen. Ik heb daarvoor twee verhalen van Hanna Kraan samengevoegd en aangepast tot een tafelspel.


4 opmerkingen:

 1. O, wat ziet je heksentafereel er enig uit! Wat leuk dat het zo'n geslaagd feest was. En nu lekker genieten van het weekend! ♥ Barbara

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het klinkt als een heerlijk heksen patrijtje!
  Je heksenverhaal was zo te zien een feestje op zich!
  Groetjes Corina

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Lieve Severine, als Walt Disney nog in leven was, had hij je gebeld om een afspraak om een film te maken van jouw mooie poppetjes. Walt raakte zijn eigen Mickey Mouse en Donald Duck een beetje zat, heel begrijpelijk overigens.
  groetjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ziet er leuk uit en al dat lekkers zou ik ook wel eens willen proeven. Jammer dat ik niet uitgenodigd was, want ik zou ook wel voor een dag heks willen zijn. Je heksen verhaal kon gelukkig door gaan.Wat zullen de kinderen genoten hebben.
  P.S als je nog een keer een heks nodig hebt?? Je weet me te vinden. groetjes Rianne.

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het leuk als je hier reageert!