zondag 20 december 2015

Kerstspel/Christmas play

In de afgelopen weken heb ik samen met Anne en Pijke, met tussenpozen (het was best veel kleuren) gewerkt aan dit kerstspel. We willen het spelen op kerstavond. Het spel staat in het boek "Vier de jaargetijden" van Diny Kiers. Er zijn verschillende boeken te verkrijgen van Diny Kiers met allerlei zelf te maken speelgoedjes en spelen. Vaak zijn het dingen om te zagen van berkentriplex (trekplaten, lampjes, lijstjes enz.). Maar dus ook een spel als dit. We hebben er veel zin in en zijn nieuwsgierig hoe het zal zijn.


In the last view weeks I worked on this Christmasplay together with Anne and Pijke. We want to play this on Christmas eve. This play comes from the book "Vier de jaargetijden" from Diny Kiers. There are more books for sale from Diny Kiers, all with playthings to make yourself. Mostly things to make from thin wood (peekaboo frames, lamps, frames etc.). But also a play like this. We are looking forward to play it and we are curious how it will be.


                       

4 opmerkingen:

 1. Wat leuk dat je het spel gemaakt hebt, ik ben helemaal fan van de boeken van Diny Kiers, zo mooi !
  Groet Thea

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Jeetje, wat is het mooi geworden! Heb je de kaartjes zelf getekend? Dat wordt vast gezellig! Liefs, Bar

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dag Severine. Toevallig kom ik op jouw site en zie hoe prachtig je dit spel uit een van mijn boeken hebt gemaakt. Met zo veel aandacht voor kleur en detail!Ik ben benieuwd hoe het was om er mee te spelen.Vind je het goed dat ik deze foto op mijn site zet? www.berkeblad.nl. Ondertussen is er al weer een nieuw boek uit. Het heet -Allemaal beestjes. Mocht je het willen bestellen dan geef ik je natuurlijk korting:-) Wens je veel succes met je prachtige blog! Hartelijke groet, Diny

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het leuk als je hier reageert!