donderdag 22 maart 2012

110 volgers /110 followers !!!!!

Dit is mijn "Give-away". Ik hoop dat jullie haar leuk vinden. Het is een surprisepopje (12cm). Ik verklap niet wat er in haar buikje zit!
This is my "Give-away". I hope you like it. It's a surprise dolly (12cm). I won't tell you what's inside her belly! 
Severine gaat Engels! Ik weet niet of ik het vol ga houden. Maar ik ga het proberen... Een derde van mijn volgers is niet Nederlandstalig en Google Translate is ook niet geweldig. Die geeft lachwekkende, maar ook verwarrende vertalingen. Ik doe een poging...

Op zondag 30 mei 2010 begon ik mijn blog. Ik was al een tijdje aan het moederen en ik werkte dus niet buitenshuis. Thuis maakte ik popjes in de tijd die ik over had.
Bij elke kennismaking met nieuwe mensen was (en is nog steeds) de eerste vraag: "Wat doe je?". Ik vertelde dan altijd dat ik gewoon thuis was voor de kinderen en dat ik popjes maakte. Nou weet ik dat dat voor heel veel mensen niets voorsteld. Maar toch had ik enorm de behoefte om te laten zien wat voor soort dingen ik maakte. Daardoor ontstond het idee om een blog te beginnen.
Ik was niet zo handig op de computer. Maar gaandeweg kreeg ik het bloggen onder de knie en werd ik bekend met het fenomeen volgers. Ik werd zelf volger van allerlei blogs, maar ik kreeg zelf zowaar ook volgers. En nu heb ik er 110! Meer dan honderd mensen die het blijkbaar de moeite waard vinden om af en toe op mijn blog te kijken wat ik maak. Het is natuurlijk een beetje ijdel, maar ik vind dat stiekum zoooooo leuk!!!
En dus is het tijd voor iets gezelligs om jullie te bedanken voor het volgen en alle leuke reacties. Dat wil ik op twee manieren doen:

1) Een "Give-away". Dat is leuk voor één van jullie.
Als je mee wilt doen laat dat dan in een reactie weten.


2) Ik wil een tutorial maken. Dat is hopelijk leuk voor velen van jullie. 
Heb je een leuke suggestie? Mail het me of vermeld het in een reactie.

Woensdag 28 maart kies ik een winnaar en een tutorial uit en zal dat laten zien op mijn blog.


Severine goes English! I don't know whether I can keep up with it. But I'll give it a try... A third of my followers is not Dutch and Google Translate is not that good. It gives funny, but also confusing translations. I'll give it a go...
On sunday the 30th of May 2010 I started my blog. At that time I was at home for the children and I didn't have a job. I created dolls in my spare time. 
Whenever I met new people the first question was (and still is): "What do you do for a living?". I always answered that I was at home with the children and that I created dolls. And although I know that it is not very much appreciated by a lot off people, I felt the need to be able to show what kind off things I created. That's how the idea for starting a blog came to my mind.
I was not very good with a computer. But slowly on I understood how Blogspot worked and I got to know the "thing" Followers. I started to follow all kinds off blogs but I also got followers on my blog. And I have 110 followers now! More than hundred people who like to visit my blog once in a while to see what I'm doing. Off course it is a bit vain but I like it sooooo much!!!
And so it's time for something nice to thank you for following and all the nice comments. I want to do that in two ways:


1) A "Give-away". That is nice for just one of you. 
If you want to join in, tell me in a comment.


2) I want to make a tutorial. That, hopefully, is nice for many of you. 
Have you got a nice suggestion? Mail it to me or put it in a comment. 


On Wednesday the 28th of March I'll choose a winner and a tutorial and I will show that on my blog.32 opmerkingen:

 1. Gefeliciteerd! Bedankt voor de give-away en een tutorial zou natuurlijk ook leuk zijn - al je creaties zijn leuk, dus ik heb geen bepaalde voorkeur.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. I only just found your blog but went through and read all the way to the beginning yesterday. I follow via Google Reader and I bet a lot of other people do as well, so you probably have many more followers than you even realize!

  I love (love love love) all of your dolls so I would be really happy to see a doll tutorial! I am also thrilled to enter the contest and to read you in English.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Super! Ik doe graag mee!
  Grappig dat je op mijn verjaardag begonnen bent
  met bloggen!

  Ik ben erg benieuwd wat er onder het jurkje te vinden is!

  Succes met je give-away!

  Groetjes Melanie
  www.ma-de-by-me.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik volg je ook via Google Reader! Ik doe graag mijn naam in de hoge hoed voor de give-away. Leuk dat er binnenkort een tutorial komt, ben ik altijd dol op! Misschien vast iets voor de zomer? Succes bedenken wat het wordt!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een leuke give-away!
  Spannend wat er nog in het jurkje zit!!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. OOOhhhh wat spannend ik vind haar heeeeel erg mooi en ik wil graag een gokje wagen als dat mag.
  Ennuhhh gefeliciteerd met zoveel volgers, geweldig leuk voor je dat je al zoveel hebt. Op naar de volgende 100.
  Groetjes Rianne.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. P.s ik heb haar nog eens bewonder ze is MOOI!!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hieperdepiep hoera met je 110 volgers!! En ik doe graag mee met de give away. Ik vind het wel leuk als je van het suprisepopje een tutorial maakt (wie dan niet wint met de give away kan haar dan zelf maken :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat kan ik helaas niet doen. Het is namelijk een bestaand patroon van Poppenatelier Loesebeth.
   Groetjes Severine

   Verwijderen
 9. hi! i don't think i've commented here before...i only recently found you via pinterest and immediately fell in love with your dolls. of course it would be quite an honor to win one from you so please include my name in your give-away. this is so thoughtful of you!!

  a tutorial would be wonderful! i look forward to it.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Gefeliciteerd met al zovele volgers. Of je er een tutorial van kan maken? Graag zou ik een van je tafelspelen uitgewerkt zien. Deze zien er altijd zo mooi verzorgd uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. FELICIDADES POR TUS 100 ¡¡¡ Yo te sigo desde mi blog, aunque yo me dedico mas a las miniaturas a escala 1 12, me encantan las muñecas que hacéis, yo he intentado hacer algunas, que puedes ver en una de las entradas de mi blog, son tres pequeños bebes ....¡¡ un saludo , ah y por supuesto que me encantaría participar en tu sorteo ¡¡

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Gefeliciteerd ! Leuk een give away, ik doe graag mee. Een tutorial is altijd leuk, ik heb wel een zwak voor het popje Cas of Pom is dat het zelfde formaat ?

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wat een mooie give away! Ik ben dol op rozen en roosjes, dus een extra reden voor mij om heel graag mee te doen.

  Gefeliciteerd met je 110 volgers! (verbaast mij niets).

  P.S.: wat is een tutorial precies?

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Margo,
  Een tutorial is een uitleg van hoe je iets maakt, meestal verduidelijkt met foto's stap voor stap.
  Groetjes Severine

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Wat leuk, zoveel volgers. Gefeliciteerd! En Lola en ik willen heel graag weten wat de verrassing is. Succes met de vertaling. Als ik je daarmee kan helpen, zeg het maar!

  Hartelijk groet,
  Hanneke

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Gefeliciteerd! 110 is echt al erg veel. Dat vertalen lijkt me wel een hele klus, maar google translate is inderdaad niet echt correct.
  Ik doe graag mee met je give away. Mocht je het leuk vinden, bij mij is er ook een give away.
  Liefs,
  Nanaya

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Gefeliciteerd met je 110 volgers. Wat een prachtig lief popje heb je gemaakt. Daar zou ik wel een mooi plaatsje voor weten.
  Ik volg niet veel blogs over het maken van poppen, maar die van jou lees en bekijk ik met heel veel plezier. Mij lijkt een tutorial voor het maken van het gezichtje wel handig en dan met name hoe maak je een neusje en bepaal je de plaats van de oogjes, wangen en het mondje. Verder welke materialen gebruik je daarvoor en hoe maak je de geborduurde oogjes. Persoonlijk vind ik jouw gezichtjes altijd erg mooi. Dus deze tutorial zou ik erg goed vinden passen bij jouw blog. Succes met kiezen

  Groetjes Diana

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Dag Severine, met plezier volg ik jouw blog al langere tijd. Voor mij ben je een inspiratiebron. Heerlijk he?! dat maken van die poppen en popjes, ik geniet er zelf ook altijd weer van. Een tutorial? hmm, ben benieuwd hoe jij de pruikjes maakt....

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Ik vind de dingen die je maakt prachtig, dus ik ben wel in voor een give-away! Groetjes, Alexandra

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Wow, prachtig popje, ik doe dus graag mee.
  Ik ben zelf net voor het eerst popjes aan het maken, vooral de haartjes vind ik het moeilijkst, dus daar een tutorial over zou heel fijn zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 21. I would like a give-away. I have always followed your blog and I like yours dolls and seasonal table works . I have 3 children . They are students in a Waldorf school in Budapest (Hungary).

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Ik wil graag meedoen voor het surprise popje, wat een liefje is dat! Voor een tutorial haak ik graag aan bij een eerdere reactie, een uitgewerkt tafelspel lijkt mij ook geweldig!

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Hallo Severine,
  Blog's in onze landstaal en in het Engels! Bravo! Ik zag ook al een Spaanse reactie, moet je ook niet in het Frans, in het Fries en in het Spaans aan de slag? Ik voorspel dat je binnenkort een secretaris nodig hebt, zorg wel dat je tijd overhoudt om poppen te maken en Robert te vermaken.
  Groeten van jouw fan's uit de Willem II laan.

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Congratulations! I love your beautiful dolls!I would like a give-awey.

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Wat leuk!
  Als eerste natuurlijk van harte gefeliciteerd met alle volgers!
  Dat worden er vast nog veel meer...
  Een tutorial...
  Je weet dat ik je adventmaakseltjes heel héél erg leuk vond...zo klein...zo lief...zo speciaal.
  Maar wat mij ook erg leuk lijkt is een tutorial van wat de kindjes op jouw handwerkgroepje maken.
  Lijkt mij ook erg leuk om misschien met mijn eigen kindjes te gaan maken...
  En ohhhh, ben nu wel zo nieuwsgierig naar wat het surprise popje bij haar draagt....
  =)

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Gefeliciteerd met al je volgers! Je maakt erg mooie dingen :)

  Een tutorial over haartjes lijkt mij ook erg leuk!

  Ook ik doe graag mee met de give away.

  BeantwoordenVerwijderen
 27. Wauw, Severine! Geweldig, 110 volgers! GEFELICITEERD! Wat een heerlijk gevoel, he, dat al die mensen jou volgen! Maar je maakt dan ook prachtige dingen. Ik doe graag mee en ik zou ook graag een tutorial zien van jouw handwerkgroepje. En nu maar duimen ... Lieve groetjes, Barbara

  BeantwoordenVerwijderen
 28. Ziet er allemaal zo leuk uit, ik doe ook graag mee met de giveaway.
  Groetjes, Miriam

  BeantwoordenVerwijderen
 29. gefeliciteerd Severine, en ik doe graag mee met de give-away!Wat ziet ze er lief uit!
  Groeten Wieke

  BeantwoordenVerwijderen
 30. leuk!!
  ik doe graag mee :)
  veel succes met je webshopje
  ik heb er ook 1 :)

  BeantwoordenVerwijderen
 31. Gefeliciteerd hoor, 110 is echt veel!
  Ik kijk geregeld op je blog en vindt het een heerlijke inspiratiebron.
  Graag ding ik mee naar de give-away.
  Hartelijke groet,
  Dory

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het leuk als je hier reageert!