dinsdag 25 oktober 2011

De tijdkwestie...

Allereerst: Bedankt voor alle leuke reacties op Kaatje en het vertelschort!!

Het zal, denk ik, even rustig zijn op mijn blog. Net als vele anderen ben ik namelijk bezig met een kerststal en dat kost tijd. Ik ben voor de gein de tijd eens aan het bijhouden en ik schrik er een beetje van. Ik weet dat ik langzaam werk. Nu ben ik wel eens benieuwd hoe langzaam.

Hebben jullie wel eens de tijd bijgehouden van hoe lang je met een popje bezig bent? Schrok je ook? Hoe lang doe je er bijvoorbeeld over om een hoofdje met ooglijn te maken met een omtrek van 7cm met oogjes, zonder haartjes? Ik doe daar 46 min. over!!!!!!!!!
Ik ben benieuwd...

6 opmerkingen:

 1. Succes met je kerststal ben nu al benieuwd. Hoe lang ik bezig ben met een pop. Ik zou het niet weten en misschien maar goed ook;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Die tijd is gewoon pure 'kwaliteitstijd'.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb begin dit jaar mijn kerststal afgemaakt en ben er in periodes drie jaar mee bezig geweest. Als ik het na lees in mijn blog ben ik drie avonden met het eerste popje bezig geweest! Ik moet wel zeggen dat ik toen nog niet zo veel ervaring had, maar toch... Maar ik vind het nog steeds alle tijd waard. Ik kan niet wachten om hem neer te zetten en misschien toch nog een herder en een engel erbij te maken. ;-) Heel veel succes met jouw kerststal. Ik ben erg benieuwd!

  Groetjes Diana

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Nou ik doe over het hoofdje nog veel langer denk ik maar goed ik ben nog maar een beginner wat dat betreft. en ik moet nog aan mijn kerststal beginnen. maar ik vrees dat Ik alleen Maria afkrijg en ok t kindje in de kribbe moet ook lukken.. maar of Josef gaat lukken?? ik hoop t. de rest komt komend jaar dan wel. een stalletje mag manlief maken maar we zoeken nog een leuk ontwerp

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik heb de tijd nooit bijgehouden maar ik zou wel eens kort in de buurt van jouw 46 minuten komen.
  Ik ga voor kwaliteit en dat kost tijd.
  Ben wel heel benieuwd welke kerstgroep jij aan het maken bent ?
  Groet Thea

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik vind het niet zo belangrijk hoe lang je met iets bezig bent en ik hou het nooit zo bij. Als je maar met je hart bezig bent...
  Succes met je kerststal, ik ben benieuwd tzt...

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het leuk als je hier reageert!